Készítési mód:
A megmosott sertéshúst felszeleteljük, széleit bevagdossuk, enyhén kiverjük és megsózzuk. Mindkét oldalát lisztbe mártjuk, és kevés felmelegített olajon elősütjük, majd félretesszük. A visszamaradt olajon átfuttatjuk a zöldborsót, meghintjük az apróra vágott petrezselyemzöld felével, enyhén megsózzuk, és kevés vizet aláöntve a hús szeletekre helyezzük. Fedő alatt puhára pároljuk. Ha szükséges a vizet pótoljuk. Tálalás előtt a maradék petrezselyemzölddel meghintjük.

nyersanyag mennyiség
sertéshús 70 g
zöldborsó 100 g
olaj 10 g
liszt 5 g

Ízesítéshez felhasznált anyagok: 2 g só, ½ g petrezselyemzöld 

Energia Fehérje Zsír Szénhidrát
286 kcal 19,5 g 15,9 g 14,2 g