Készítési mód:
A megtisztított és apróra vágott vöröshagymát és fokhagymát felforrósított Rámán megfonnyasztjuk. A megmosott, lecsurgatott köleshez hozzáadjuk a hagymát, a babérlevelet és adagonként 1,25 dl vizet vagy a brokkoli főzőlevét. Sózzuk, lefedve egyszer felfőzzük, majd kis lángon kb. 20-25 percig főzzük, többször megkeverve, hogy ne égjen le. A megmosott, rózsáira szedett brokkolit sós vízben megfőzzük. A sajtot és a paradicsomot apró kockára, a metélőhagymát apróra vágjuk. A brokkolit és a sajtot a megpuhult köleshez keverjük, tetejére szórjuk a metélőhagymát és a felkockázott paradicsomot. Tálalás előtt sütőben átforrósítjuk.

nyersanyag mennyiség
köles 30 g
brokkoli 150 g
füstölt sajt 40 g
vöröshagyma 25 g
paradicsom 50 g

Ízesítéshez felhasznált anyagok: só, borsikafű, babérlevél, snidling, 125 g brokkoli főzőleve

Energia Fehérje Zsír Szénhidrát
305 kcal 18,4 g 12,2 g 28,5 g