Hozzávalók

Mennyiség

Tilápia

200 gramm

Vaj

10 gramm

Fokhagyma

Fél gerezd

Rozmaring

Ízlés szerint

Bors

Ízlés szerint

Fűszerpaprika

Ízlés szerint

Ízlés szerint

 

Elkészítés:

A vajat egy lábasba tesszük a felaprított fokhagymával és a fűszerekkel, majd alacsony lángon hevítjük, míg a vaj gyöngyözni nem kezd. Egy tepsibe közben sütőpapírt fektetünk, a fűszeres vaj felét rákenjük. A halat sózzuk és borsozzuk, ezután a maradék vajjal átkenjük. Forró sütőbe toljuk és 20-25 perc alatt készre sütjük.

Energia: 264 kcal, Fehérje: 40,2 gramm, Zsír: 11,4 gramm, Szénhidrát: 0,05 gramm

 

(kép forrása: internet)