Hozzávalók

Mennyiség

Sárgarépa

100 gramm

Petrezselyemgyökér

50 gramm

Csiperkegomba

25 gramm

Brokkoli

50 gramm

Vöröshagyma

30 gramm

Olaj

5 gramm

Durum levestészta (elhagyható)

10 gramm

Petrezselyemzöld

Negyed csokor

Ízlés szerint

Tárkony

Ízlés szerint

 

Elkészítés:

A zöldséget vékony karikákra vágjuk, a gombát ízlés szerint daraboljuk. A vöröshagymát apróra vágjuk, az olajon átfuttatjuk, majd a zöldségeket is hozzáadjuk. Ezután körülbelül 300 ml vízzel felengedjük, fűszerezzük és összefőzzük.

A brokkolit is a leveshez adjuk, ízlés szerint tésztát főzünk a levesbe.

 

Energia: 145 kcal, Fehérje: 2,7 gramm, Zsír: 5,3 gramm, Szénhidrát: 20,7 gramm

(kép forrása: internet)