Hozzávalók

Mennyiség

Spárga (konzerv/friss)

100 gramm

Vaj

5 gramm

Graham liszt/Zabpehelyliszt

1 teáskanál

Főzőtejszín 10%-os

0,1 dl

Csirkemell sonka

25 gramm

Petrezselyem zöld

Ízlés szerint

Ízlés szerint

Bors

Ízlés szerint

 

Elkészítés:

A spárgakonzervet nagyjából 200 ml vízzel pépesítjük, fűszerezzük, majd felforraljuk. A tejszínből és lisztből habarást készítünk, és a leveshez adjuk. A sonkát ízlés szerint csíkokra vágjuk, vajjal kikent, forró serpenyőben megpirítjuk, majd tálaláskor a levessel fogyasztjuk.

 

Energia: 111 kcal, Fehérje: 7,7 gramm, Zsír: 6,2 gramm, Szénhidrát: 4,8 gramm

(kép forrása: internet)