Hozzávalók |
Mennyiség |
Gesztenye massza |
125 g |
Mazsola |
25 g |
Rum |
15 ml |
Tej |
2 dl |
Vaníliás pudingpor |
¼ csomag |
Méz |
Ízlés szerint |
Vaníliás cukor |
Ízlés szerint |
Elkészítés:
A mazsolát rumba áztatjuk, a gesztenye masszát villával pépesség törjük.
A pudingport egy kanál tejjel és egy kevés mézzel simára keverjük.
A maradék tejet felforraljuk, folyamatos kevergetés mellett belecsorgatjuk a pudingporos tejet, beletesszük a gesztenyepürét, és 1-2 percig főzzük.
Lehúzzuk a tűzről, a vaníliás cukorral ízesítjük, majd botmixerrel habosítjuk.
Az elkészült levest melegen vagy behűtve a rumos mazsolával tálaljuk.
Energia: 513,3 kcal, Fehérje: 11,03 g, Zsír: 4,13 g, Szénhidrát: 97,44 g
(kép forrása: www.pinterest.com)