Hozzávalók

Mennyiség

Gesztenye massza

125 g

Mazsola

25 g

Rum

15 ml

Tej

2 dl

Vaníliás pudingpor

¼ csomag

Méz

Ízlés szerint

Vaníliás cukor

Ízlés szerint

Elkészítés:

 

 A mazsolát rumba áztatjuk, a gesztenye masszát villával pépesség törjük.

A pudingport egy kanál tejjel és egy kevés mézzel simára keverjük.

A maradék tejet felforraljuk, folyamatos kevergetés mellett belecsorgatjuk a pudingporos tejet, beletesszük a gesztenyepürét, és 1-2 percig főzzük.

Lehúzzuk a tűzről, a vaníliás cukorral ízesítjük, majd botmixerrel habosítjuk.

Az elkészült levest melegen vagy behűtve a rumos mazsolával tálaljuk.

 

Energia: 513,3 kcal, Fehérje: 11,03 g, Zsír: 4,13 g, Szénhidrát: 97,44 g

 

(kép forrása: www.pinterest.com)