Elkészítése:
A zöldsalátát csíkokra, a vágott uborkát, sárgarépát, zellert, cukkinit, póréhagymát, héjas retket hagyományos salátaöntetbe forgatva, majd jól lecsurgatva felhalmozzuk a tányéron. Majonézöntettel jól meglocsoljuk a tányéron, cikkezett paradicsommal és főtt tojással váltakozva körberakjuk. A tetejére forró olíván pirított laskagomba szeletet teszünk.
(2415 kJ, 575 kcal)
Hozzávalók 1 adagra:
lollo rosso 30 g
endívia 30 g
fejes saláta 30 g
uborka 15 g
sárgarépa 15 g
zeller 10 g
cukkini 15 g
póréhagyma 20 g
hónapos retek 1 csomag
salátaöntet
majonéz
paradicsom 40 g
főtt tojás 1 db
olívaolaj 10 g
laskagomba 50 g